E. Ahlberg Snickare och Byggnadsvård Örebro AB

E. Ahlberg Snickare och Byggnadsvård Örebro AB
Mårtenstorp 4 719 95 Vintrosa

SNICKARE & BYGGNADSVÅRD
MED KÄNSLA FÖR DETALJER.

 

TOTALENTREPRENAD

Med totalentreprenad tar vi hand om hela projektet – från planering till genomförande. Vår specialistkompetens inom bevarande av äldre strukturer och traditionella metoder garanterar kvalitet. Låt oss vara din pålitliga partner för att återställa och vårda historiska byggnader.

BYGGNADSVÅRD

Vi älskar att bevara historiska byggnader. Genom noggrann restaurering, kreativ återanvändning och traditionella metoder återskapar vi förlorade prakt och kulturarv. Låt oss föra ditt projekt tillbaka i tiden med kvalitet och engagemang.

KONSULTATION

Vi är din partner för skräddarsydd rådgivning inom snickeri. Vår expertis sträcker sig från design till materialval och projektplanering. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina snickeridrömmar och skapa unika, handgjorda lösningar som passar dina behov perfekt.

TRADITIONELLT BYGGANDE

Med hantverksmässig skicklighet och kärlek till detaljer återskapar vi tidlösa skapelser. Vår passion för trä och gamla tekniker gör oss till ditt val för att förverkliga unika, handgjorda projekt som står emot tidens prövningar.

Vi är stolta över att bevara och förstärka traditionella metoder, från snickeri till restaurering.